Pagina's

zondag 11 april 2010

Money money money

Misschien moet ik er niets van zeggen, maar ik doe het toch: scrappen is duur.
En, heel mooi scrappen met bijv. Prima is peperduur, maar dan heb je ook wat.
Vandaag bij P&P een workshop van Tracie Hudson gevolgd. 45 euro... voor 3 uurtjes.
Prachtige spullen hoor echt waar... maar wie is bereid om elke keer zo ongeveer 22,50 per LO uit te geven...
Het gaat bij het maken van mooie LO's eigenlijk niet om talent, creativiteit, ruimtelijk inzicht, smaak maar gewoon om ... pegels, geld, pecunia.
Het lijkt erop dat, hoe meer je tegen een LO aangooit, hoe beter die wordt. Ik heb me altijd al verbaasd over de prachtige LO's op de site van Prima.
Deze LO is een familiefoto van ons gezin met onze moeder: 'our special moments'. Eigenlijk een photoshoot, toen het woord en het begrip nog niet bestond.

Hmmm ik vond de workshop eigenlijk niet zo geweldig, ja geweldig duur en uiteindelijk duur betaalde maar prachtige LO's. Maar niet heel veel inspiratie, technieken of nieuwe ideeën. Natuurlijk is het gezellig, Tracie is aardig, en de winkel, ja de winkel van Truike is geweldig!
Met zo'n grote tak maakte we deze LO, ik heb 'm 'Family story' genoemd omdat de foto gemaakt vlak voor de oorlog zo bijzonder is. Alleen 'de twee zussen' leven nog.

Ik weet dat in de scrapwereld weinig kritiek wordt gegeven of laat ik het algemener zeggen: feedback. Maar ik moest het toch even kwijt!

2 opmerkingen:

  1. Ik snap wel wat je bedoelt, maar het is en blijft een geweldige hobby. Je layouts zijn prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje jij bent ook snel, staan je layouts al op je blog! Ik heb nog niet eens mijn tas uitgepakt!! Ik snap ook wel wat je bedoelt, maar ik vond het toch wel een ontzettend leuke middag; ik vind Tracie een aardig mens en vond het leuk om haar eens te spreken en de winkel in Doorn vind ik echt heerlijk! (alleen die prijzen hè).....
    Nog een fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen